esmaspäev, aprill 04, 2022

Otsustasin, et teen veel kannapöörde

 Täna õhtul panin i-le punkti. 

Hakkan tegema kannapööret. 

Ma kolin oma majja!!!   Ma veel ei  tea, kus see minu maja asub või kuidas asjad olema saavad,  k uid tean, et uus pesa saab olema. Ükskord niikuinii. Olen seda väärt.

See unistust on ammu - ammu. Aastaga on järjest rohkem keelel ja meelel, kuid olen otsinud alati takistusi otsinud, miks edasi lükata unistuse ellu viimist... Takistus olen  mina ise. Täna maja koosolekul sain lõpuks hästi aru, et kui takistuste otsimine edasi läheb, siis hallitan siia ära...

See on küll pool naljaga öeldud ja kirjutatud. 
Kuid mõtlen päris tõsiselt ja ausameelselt. 

Kordan, et ma ei koli üle öö. Enne pean leidma koha ja peaaegu 33 aastat armsa kodu müüma või mis iganes, alles siis...
Tean, et suur muutus tuleb. Ja usun, et hästi hea. Kuigi samas keeruline...   ´Kuid usun sedagi, et õigetel hetkedel tulevad õiged asjad õigete inimestega. Seda on vaja tähele panna. Vahel on nad veidi ära keeranud moega...

Kommentaare ei ole: