pühapäev, aprill 30, 2006

:)

mina siin taas :)
olin nädala tartus. ajasin asju. ja olin niisama sõbranna pool "jalus" :D sõbrants väitis juba, et mul on paranoia, et laulan "jään jalgu" :D ei tea, aga ... lõbus oli. sõbrants hakkab remonti tegema, andsin nõu :P;) mina olevat proff juba !
mul on kaks nokiat nüüd! tartu ärinõuandla daam muretseski kahju tasuks mobiili. vanem tüüp, kuid siiski. headus pole maailmas kadunud :) daami süü polnud, et just ärinõuandlas vargad käisid.
veel on mul tänasest koeragripp :D :P hommikul morell aevastas . mina aevastasin kohe tagant järele - kes teab küll miks - teatasin rahulolevalt hommikul kell 6 sõbrantsile : "mul on koeragripp" ja magasin edasi.
olen linnugripijutust tüdinenud...

kevadväsimus painab vist.
kevadpäevi nägin jälle silmanurgast :(

Kommentaare ei ole: