pühapäev, aprill 16, 2006

Ihii ja ahaa

Lugesin "Toimetulek stressiga" - on selline raamatukene - ja tegin lihtsa küsimustikku läbi. 32 küsimust. Ihii, tulen oma stressiga edukalt toime!! Ainult mina kahtlen tulemusest :D Kui tulemus ongi tõene, siis võiksin ikkagi paremini toime tulla!
Mida olen täna teinud... Mitte tuhkagi. Uimasus on. Lollusi tegin, ihhiiii!! Aa et milliseid? Vaat ei ütle! Ehk kunagi hiljem, kui selgub tõsiasi, mis lollustest sai, ihhiiii. Aga olen millegipärast veendunud, et neist ei saagi mingit asja, sest nad on lollused.
Lõõgastust oli väga hea!
Oli ometi vaikne laupäev. Polekski soovinud olulist tehagi. Oli seega hea nokitseda omaette. Vaid tolmuimejaga põritasin vaipu üle.
Mamma tõi kartuleid. Kartulide muretsemist muret pole mul veel olnud, vaid nii palju, et öelda mammale. Tegelikult ma ei teaks, mida oleksin teinud elus mammata :) ja teeksin temata :) Mamma on tõesti teine ema... Vahel mõtlen, kas minagi suudaksin võõrale (mitte oma) lapsele nii palju armastust jagada kui mamma on mulle armastust jaganud... Veel tõi ta oma tehtud kohupiima. Nämm! Mu papagi teeb ise nämmat kohupiima. Kodukohupiim on tuhat korda parem kui poe kohupiimakraam.
Ahaa, täna sain e-kirjas teada, et LEO´kene ei suuda minuta elada. Mina olevat üks EPNÜ LEO hing ja Maarja teine hing osakonnal. Mis on jumala tõsi!!! Minu loobumine ühest teise kasuks läheb taaskord lahinguks. Minu sisehääleke ütleb, et olen taas õigel teel. Järgmine laupäev toimub EPNÜ juhatuse koosolek, kus arutlusel ka minu lahkumine. Ok! Lubasin iseendale, et ma ei luba enda pehmeks rääkimist. Pole kunagi tegelikult lubanud - kui tajun, et teisiti tehes või käitudes on õigem, siis lähen ka edasi just teist raskemat õigemat teed... ja jõuan ringiga ikka sinna punkti, mida hakkavad kiitma teisedki.
Kuidas seekord läheb - ei tea.
Eales pole teadnud, kas valin õigema tee.
Kuid see on minu elu. Minu valik.
Mu mõtted on lastel.
Täna õhtul juba lähen sünnale. Auto ja loomulikult autojuhtki tulevad mulle järele :D
Ma ei teagi, kuna jälle kirjutan.... Kunagi ikka ;)
AAhhhaa, hea , et Eestis areneb ratastooli-linetantski, isegi ak-s näitas edusamme. Mina ei viitsinud trennis käia. Kahju? Ei ole vist. Seest mu unistus on siiski peotants, mida Eestis veel pole... Ratastoolis peotants. Eelmine aasta sel ajal tantsisin ühe mehega tõelist tantsu ööklubis Tallinn. Vot sellist tantsimist tahan veel !!!!

Kommentaare ei ole: