laupäev, aprill 22, 2006

NIIII PÄH-PÄHH JA SIISKI HÄÄ

Oojee, sain täna teada, et mind võetaks koolitus gruppi sügisest. Psühholoogiline. Jumalast äge! Lahe! Olin seda koolitust pikemalt aega luuranud sõbrantsi selja taga või õigemini küsinud temalt infi koolituse kohtaa. Mind koguaeg aetakse õppima ja psühholoogiat, mis on minu tegelik unistus ja soov ka. Minu meelest on koolitus kahe aastane ning muidugi tasuline, kuid küll tulen toime. Pean tulema. :D See on minu elu unistuse täitumine!!! Õppida seda, mis huvitab ja mis kunagi pooleli jäi. ÄGE!

Täna olid sümpaatsed kirjanditeemad! :) Tõesti lahedad ja head.

See, et lahkun EPNÜ-s ei meeldi mõnele. Mitte mina ei lahku üksi, vaid meid on neli naist. Viies - tema on muidex minu Pille :) -tahab lihtsalt vaatada, mis seal üleüldse toimuma hakkab. Praktiliselt on Pillegi meiega.
Massiline lahkumine EPNÜ-st ! Keegi ei mõtlegi, et asi on tõsisem, kui minu kiusujonn. Naljakas, et öeldi täna, et paneme siis orrganisatsiooni muutmise hääletusele üldkoosolekul, kuid MIDA ja KUIDAS muuta - sellest mitte ühte sõnakest. Tiia ja Maarja soovivad vaid ühingu sisu muuta.... Einoh, kui nii kerge on muutusi hääletada, siis ok. Mina ei oska juhtimisel narri mängida :D
Mulle öeldi tänagi : olen niii päh - päh! Just nõnda ei öeldud. Hullemini veel. Küllap olengi päh, et teen valikuid ise enda moodi ;)

On laupäeva õhtu.
Ma ei viitsi pead vaevata, et mõelda, kes välja mõtles et inimene peab ise oma elu valikuid tegema :D :D:D

Kommentaare ei ole: