esmaspäev, aprill 03, 2006

kodu pildid ja kõik muu, mis hea

mul oli hea nädalavahetus. tore ka loomulikult. tuba oli jutte ja naere täis. eile mässasime maarjaga epnü leo nimel, kuid arvatavasti ikkagi tulemuseta. keegi ei soovigi meiega kaasa mõelda, et teha muutusi ja uuendusi ühingus. see on nende valik. mina/meie teame, mida teeme, kui ideed läbi ei lähe. midagi hullu meie jaoks küll ei juhtu.

täna mollutasime lihtsalt niisama kohvitasside taga. üle mitme aja külastas mind väga armas inimene, endine isiklik abistaja, mu üks noor sõbranna kamila. ta lõpetab kõrggkooli ja läheb välismaale tagasi. ta hing on kaugel maal ja mõistan suurepäraselt, miks siin ei tunne ta end turvaliselt. kuid ma ei usu, et kamila mind aastate pärastki unustab või mina teda :) aaaa, täna oli meil rääkida rohkem kui rääkida jõudsime (kuigi me vestleme pidevalt msn-ski) :) ta pildistas lõpuks mind kodus pärast remonti. pildid on üleval mu kodulehel www.lux.ee/tiia - fotod nupukese all.
selline ongi mu kodu ja selline mina ise.vallatum kui kunagi varem. tuba rõõmsam unistuslikum kui kunagi varem.

nüüd ei kirjuta ma vist nädal aega. reedel loodetavasti sõidan saaremaale. homme tartu. kohtun ehk uue abistajaga. teen veel ühte koma teist.

on ju kevade tunne, mis sest, et täna õhtul sadas lund

Kommentaare ei ole: