esmaspäev, mai 14, 2007

Huvitav :D

Huvitav, kuhu mu hulljulgemeelsus mind viib !? Teen taas ja taas hulljulgeid tükke...
Eile oli uudistes nii vahva ja kihvt vaatada, kuidas USA´s 95 aastane vana proua (maailma vanemana inimesena) lõpetas ülikooli ja soovib veel maailmas reisida. Nii armas! Ja mina mõtlen, et kooli õpingud on läbi, et olen nii vanakene ja veel hädapätu kah veel...
Tõesti olen vahel lollakas. OK, mitte loll - see sõim enda pihta. Seda ei ole vaja :) Aga rumal olen vahetevahel siiski.
Perekursuse lõputöö kohta pole veel saanud mingit infi, mis siis ikkagi oli nii mööda, et lihtsalt trampiti mind maatasa... Olen rahunenud, kuid mind huvitab siiski, et saaksin kursuse töö ümber teha. :)
Mitu - mitu päeva on mu südames seletamatu vastik tundmus - nimetu see. Nagu kõik peaaegu korras ja ei ole ka...
MSN-ta on ka nii koduneelu harjumatu! MSN on ju nii tühine osa koduelus - aga mõelge, kui te ei saa lihtsalt minna õue suhtlema... Mõtlesin alati, et MSN on üks võimalus arvutis, kuid teatud viisil on suhtlemise aseaine, mida iga päev ei peagi kasutama... Eilne vea leidmise proovimine ei andnud tänagi tulemusi, mind õpetati edasi...
Huvitav,
miks on nii, et kui hakkab hästi minema,
siis tuleb alati mure mure otsa.!?
Reegel nagu...

Kommentaare ei ole: