teisipäev, mai 22, 2007

Hei-hei, siin ma jälle olengi

Ega minust NII lihtsalt ka lahti ei saa:P Olen Maarja arvutis. Homme arvatavasti saan asendusarvuti, seniks kuni uue päris oma hangin. Küll on ikka hea SÕPRU omada, kes lihtsalt teevad mõne mobiilikõne, ja asjad hakkavad hargnema. Ei julge öelda, et juba kohe homme õnnestub arvutile hääled sisse saada, aga ÄKKI. Ja kui KEEGI tahab oma kasutatud, kuid veel heas korras arvutist lahti saada, palun mind järjekorda panna:) - ehk odavam, kui poest osta.

Ja veel - täna oli tõeline jalutusretk, ja kodulinna avastamine. Käisime lihtsalt Raadil. Me polnud Mariga kumbki seal käinud. Mulle häbihäbi, olen eluaegne tartlane - kuigi vene ajal oli see keelatud tsoon. Aga nüüd enam ammu ei ole ju. Ja mis me tähele panime - et eesti rahva tulevasse muuseumi EI TAHETA sugugi ehitada kaldteid !!! Üks kaldtee oli, aga see viis kuhugi x kohta, mitte näitusesaali, ega peaukse juurde. Ühe peaukse ees oli ikkagi üks aste. Kas TÕESTI Eesti Rahva Muuseumi ei ole oodatud see osa eesti rahvast, kes ratastooli kasutab ? Saan KUIDAGI aru, et tuletõrje veehoidlasse ei ole mõeldav lifti ehitada, aga muuseumi, kus ekspositsioon on kolmel korrusel... Mari käis vaatamas, mina olin all. Ega ma vihane ei ole, mulle kulus üksinda olemine väga hästi ära. Kunagi võtan "peika" kaasa, ja lasen ennast kätel üles kanda - nagu Munamäe torni 3 a. tagasi;)

Ja uskuge või mitte - selle nalja teen ära niikunii

Kommentaare ei ole: