esmaspäev, mai 28, 2007

SIIT ei ole veel bloginud :P

Arvage, kus ma olen hetkel:P:);) Annan oma pea, kui keegi arvab ää õige koha!!!!!! Aga usun, et pea jääb siiski mulle endale alles :D:D:D

Olen sadamateatris :) :) :)
Sõbranna läpaka taga saali viiva trepiserval. Vot nii!!!!
Kas oleksite ära arvanud - ausalt palun...

Tegelikult just läpaka pärast siin olengi. Mul oli vaja mõned ülekanded teha, täna oli viimane päev teha... Ausalt, mulle on katastroof arvuti rivist välja minek juba maksude maksmise pärast. Kõik ju toimub neti abil, ja mul on kõik e-arved. Miks peaksin koguma paberarveid :P Ainult hetkel on vastik närvesööv seis... Pole hullu, saan hakkama nagu alati!

Kui ma hästi endaga läbirääkida oskan, võlun ka uue arvuti endale. :)

Ma pole kaua nii mõnusalt tundnud, kui praegu. Olen keset teatrisaali üksinda. Krista on kuskil sadamateatrimajas tööl... või kus iganes... VAJAN PRAEGU ERILIST ÜKSINDUST, olen sellist üksindust igatsenud päris mitu päeva. Alateadlikult. Lihtsalt
olla kuskil omaette ja mõelda elu üle järele. Kui halb või hea ma siis lõpuks ikkagi olen... Või olen siiski lihtsalt Tiia, kes teab, mida ta elult VEEL tahab :)

Suvesoojuski on mõnus. :)

Tegelikult, mis on elul viga...
Midagi. Mitte midagi.
Keegi ei saa röövida minult armastust armastada kõiki ja kõike :) nii kaua ma ise suudan naeratada raskustele ja ei matta end elusalt õnne ja armastuse eest :)

4 kommentaari:

Maarja ütles ...

Jõudu seal Sadamateatris - ja muidugi uue arvuti väljaajamisex ka:)

Maarja ütles ...

Muidex, siitkaudu saad ka minu blogisse:)

Tiia ütles ...

pigem soovi mõteselgust :);):p

Tiia ütles ...

Ikkagi on olemas... huvitav, mix tookord streigis...