neljapäev, juuni 21, 2007

Tänane tähtsündmus

Papa käis perearstil. Uskuge, talle oli see SUURsündmus. Üle 2 aasta taas Kaagverest kaugemale jõuda. Veel autoga :D

Usun, et mõistan tema sisetunnet hetkel.

Usun ka, et nüüd jätkub me toas kauemaks kui ... :) :) :) Maailmamuna laienes lausa ca 5 km võrra, Kaagvere polndki hetkeks maailmanaba ... :) Näha kohti, kus aastaid tagasi on käitud pidevalt ja siis arvatavasti pisiasju looduses ja majade aedades märkamata... Aga kui oldakse kuu... aasta... paar aasta ühes kohas paigal, siis haarab silm tõesti pisiasju... ja nad on SUURED elamused...Mul on papa pärast tõesti hea meel.

Ta käis täna mu käskimata arstil. Hea küll, VEKi dokumentide pärast, mitte tervise pärast... Kuid siiski. Kui neli - viis aastat tagasi räägisin lollikindlalt, kui vajalik on paberid korda ajada ja hakata tal oma raha saama, siis sain vist küll paar aastat järjekindlalt papalt sõimada, kui loll ma ikka olen... Lõpuks ta lausa käe kõrval asju ajama...
Ja täna läks siis ise.
Juba nädal rääkis ja muretses papa, kuidas ikka saab arstile minna.
Täna hommikul lõi ta end üles. Küsis mult: "Kas sobib nii minna?" Vaatasin hämminguga papat. Ma ei olnd ammu aega teda niiiiiiiii kenana näinud!!! Ausõna!!! Heledad püksid, valge pluus... Küsisin vastu: "Lähed kohtingule või?!" Vot, täna oleks ta võinud minna küll kohtama...

Mõistsin taas seda, mis aeg - ajalt kipub ununema - hea, et papa on ikkagi minul olemas. Hea, et omal ajal otsisin ta siiski üles... Kui ma poleks otsinud, kui üksi ta oleks praegu olnud või... kus... Sugulastele mina küll ei oleks kindel olnud... Tõsi, papa on ajanud tuhandeid kordi südame täis ja... Ikka olen andestanud.
Usun, et täna nägin taaskord - vaev ja andestamine on ära tasunud.
Papa vajab mind.
Usutavasti papa teab vägagi hästi, et mina olen talle ainus, kes temast päriselt siiralt hoolib...

Kommentaare ei ole: