esmaspäev, juuni 04, 2007

Hullumeelsuse vürts :D ja lihtsalt muu

Hullumeelsusega vürtsitan elu!!! Lähiajal vürtsitan päris kindlasti ja kaugemas perskpektiivis samuti. Hullumeelsus kuulub mu elu juurde, öelge mis soovite :)
Ausalt öeldes, see polegi hullumeelsus kui selline. Lihtsalt püüan ikka ja alati ainult elada tavalist elu ja teha võimalikult hästi.
Elada tuleb siiski kohe ja praegu.
Hetke pärast võib hilja olla elada.
On raske öelda, kas teen õieti või kas elan täpselt igaühe meele järgi. See on ju võimatugi. Siis oleksin tuhandeiks kildudeks purustatud, kui suudaksin olla igaühe meele järgi olla... :D :P Seda ma aga ei soovigi. Mulle meeldib üksainus olla.
Veelgi enam, olen viimased nädalad mõelnud, kas on ikka nii, kui inimene ratastoolis, siis teistel nö tavalistel inimestel on talle ainuõigus... Ainusõigus tema eest otsustada... Ja seda, et elu on pagana lühike...
See on vana - vana lugulaul.
Hommikul kuulsin juhuslikult horoskoobi. Ma ei ütleks, et usun neid. Nutma ei hakka ka, kui horoskoope ei kuule päevi, isegi nädalaid. :D Tänane tähtede seis ennustas täppi. :D Naersin südamest mõne minuti pärast avastasin, et natukenatukene flirdi viibki sihile. ;) Igatahes loodan ja usun,
et tulevikus on väga head ja mõnusad maalimisõpingud. ;) :)
Ma ei ole igavik rääkinud GNLD-st. Viimased kuud pole GNLD-ga suurt tegelenud. Mitmedel asjaoludel. Esiteks see asjaolu, et kõik teised tegemised on olnud minu jaoks hetkel olulisemad. Ma näen neist palju soodsamaid tulusid iseendale. Üldiselt mina pole suur ärikas. Kas peaksingi? Ja mul on meeles - nii nagu mulle on öeldud - et olen kunstihingega. Kuid siiski GNLD tooted on mu kodus ikkagi olemas. Sõltuvusest olen :D Selle vastu ei saa miski! Paar nädalat tagasi sai juustepalsam otsa. Noh, mul vedeles dshušširuumi riiulil a´la teine (kunagi eelmine aasta poest ostetud odav) juustepalsam ning tarvitan praegu seda. Kuid mul on tõesti tunne, et peas pole enam minu läikivad juuksed. Juusteharigi käib halvemini juustest läbi. Mitte kunagi varem ei ole nagu erilist vahet teinud palsamidel: nohjah, mingil määral küll. Väga hea on ka Oriflame´i palsamitoode. Nüüd karjuv vahe!
Kindlasti on mõeldav taas harjuda kehvemaga ja ka odavamaga, ning kujutada tõemeeli, et see on hea - aga kas mina soovin lubada sellist pettekujutist?! Ei soovi.
Papagi muidu ta ei ole iialgi küsinud jalgadele rohtu ega ammugi mingit geelt minult, nüüd küsis aloe vera geeli... Järelikult aloe vera gel on see, mis leevendab ta vaevasid. Mul on kohe pisike rõõm sellest.
Võib - olla kunagi veel hakkan GNLD´ga taas rohkem tegelema, kuid olen veendunud, et mitte raha pärast siis. Raha pärast üksnes ei saa midagi edukalt teha. Vähemasti mitte mina. Ja summad, mis GNLD pakub pole siiski väga ahvatlevad ega ülempiir. Alguses tundus küll imelihtne saada 15000 kuus lisaks, aga elu on siiski elu. Töö on siiski töö. Seda ei saa eitada. Loomulikult, kui taas kunagi hakkan GNLD´ga laiemalt tegelema, siis ei tee seda mitte raha. Seni kasutan tooteid ja tunnen mõnu neist.
Ja soovitan südamest, kasutage häid tooteid. Te olete neid väärt.

Kommentaare ei ole: