pühapäev, oktoober 28, 2007

Jõulukaardid

Algas jõulukaartide kampaania nagu eelmisel aastal oli. See kampaania on maailmas popp. Suu ja jalaga Maalijate Ülemaailmse Ühing , http://www.amfpa.com/ ning Eesti leht on ju www.sjkkirjastus.ee , aastat olemas olnud. Mina küll usun, et kui nii kaua olemas olla ja veel 60 riigis - järelikult eripäraselt tehtud kunst toimib ja on hinnatud. :)
See aasta olen minagi pisut kampaaniaga seotud. Mul paluti ka kirjutada kaaskiri saadetisesse. Kirjutasin meeleldi ilukirjas kirja. Sel päeval, kui postitasin kirja Soome (juulis vist postitasin, hetkel kohe ei mäletagi) pildistas Piret mind kirjaga, mis on varba vahel. See oli hetkl, kus tajusin esmakordselt, et olen VDMFK stipendiaat ja tulevik on tõega minu oma jalgades ja minu enda teha. Samuti majanduslik sõltumatus.
See, kas inimesele meeldivad jõulukaardid või mitte, on sügavalt tema enda valik. Keegi EI OLE kohustatud maksma kaartide eest. Minu meelest, saame tohutult igasuguseid müügireklaame, milles ka ei osta üsna sageli. Reklaamide saatmine on kellegi töö ja kindlasti rõõm, töörõõm. Tihti viskame need reklaamid sõnagi lausumata minema ja unustame.
Olen aeg - ajalt püüdnud seletada, et võtke meiegi jõulukaartegi samuti. Olen saanud vastuseid, et aga te olete ju erilised ja vajate haletsust ja annetusi jne.
Andeks, mina ja usun ka, et kõik teised kunstnikud ülemaailma ei vaja haletsust. :) Kunst on töö meile. Töö tegemine ei vaja haletsust ju!


Hommikul oli mobiilikõne:
- Tere
- Tere
- Kas Tiia Järvpõld
- Jaa
- Kas te olete kunstnik
- Jaa
- Kas te maalite jalaga
- Jaa
- Mina sain ka kaardid. Internetis on igasuguseid kommentaare... Kas te olete ikka õiged inimesed
- Jaa, ikka oleme väga õiged inimesed
- Seda soovisingi teada. Kõige paremat teile!
- Teilegi
- Aitäh
- Palun

Vaatasin tükk aega naerdes mobiili :)
Kas suutsin tõesti ühelausega tõestada, et oleme õiged inimesed... Ei, mõistan küll väga hästi, et vahel piisab väga vähesest :)

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tahtsin kaartide eest tasuda, aga Hanzanet ütles, et viitenumber pole korrektne. Ometi olin õigesti sisestanud kõik numbrid. Mis siis nüüd?

Anonüümne ütles ...

:) väga kenad kaardid on:)

Tiia ütles ...

:)

loodan, et tehniline probleem lahenes...

kukupai ütles ...

Kle, mu tütar tahaks neid kaarte juurdegi osta, kas saab kuskilt?
Tõesti on ilusad :)

autor ütles ...

Sama jama siin. Viitenumber ei vasta standardile, seega ei saa asi iseenesest laheneda.
Ma genereerin sinna uue suvalise numbri ja kogu moos. Õigele arvele tuleb raha niikuinii.