reede, oktoober 19, 2007

Kohtasin taaskord toredat noort inimest :)

Usun üha enam, et tegelikult on maailm häid noori inimesi täis :) Tuleb vaid süda avali hoida. Mõlema poolselt.

Täna tegin järjekordse töövestluse isikliku abistaja kanditaadile, mis läks sujuvalt üle kohe proovipäevale. Harvadel juhtudel on sellist asja juhtunud. Loodetavasti ma ei eksi, kui ütlen, et minu uus hea isiklik abistaja on nimega Helena. Tõsi, minu jaoks on Helena 2 :D , sest Helena - nimeline abistaja on olnud mul mõned aastad tagasi, kes on praegu mulle hea sõbranna. :)
Usutavasti on lähiajaks mul omad liikumised jälle lahendatud.
Kuhugile mineku punnimine isikliku abistajata on energia röövel. Ma saan ju alati hakkama, kuid parem ei hakkagi ütlema, mis närvipinge hinnaga...

Luise saab iga korraga ka isikliku abistaja rolli kätte. Ta on hästi tubli :)

Noorus ei ole hukkas! Ütlen seda veel ja veel. :)

Kommentaare ei ole: