pühapäev, oktoober 21, 2007

Nohjah

Olen jälginud Laine Valli kohtuasja. Lihtsalt huvi pärastki, kuidas on kohtusüsteem arenenud... Tõsi, mulle ei meeldi meedia pealkikirjad - ikka toonitavad puuet, mitte inimõigusi, mis on ettenähtud ju kõigile... Nagu aastaid tagasi...
Pr Valli on vapper.
Mul on tuline kahju, et paar aastat oli ka mu papal puue võetud ning mina sain sõimada just papalt, kui ütlesin, et asi tuleb kella külge panna. Lõingi käega, sest kui papa iuse ei taha õigust, miks siis mina pean vaeva nägema ja pealegi teadsin , et temal on raha vaja eelkõige alkoholi jaoks...
Arvan selliseid juhuseid on palju rohkem, kui pr Valli ja mu papa juhus...

Õhtuleht http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=250876
Eesti Päevalehthttp://www.epl.ee/uudised/404707

Hea meel on sellest, et kaasaelajad on palju. Annab lootust, et HOIAKUD muutuvad ikkagi samm - sammult.

Ja siiski kurb on tagasi mõelda oma kohtuasjale... Muidugi minu ja pr Valli asjad on olnud kaks ise asja... Kuid siiski... Mul on rõõm, et see protsess jõudis konkreetselt lõpule. Siiras hea meel ja rõõm sellest.

Rääkigem julgelt edasi absurdsustest !!!

Kommentaare ei ole: