teisipäev, veebruar 05, 2008

Umbes 13 km ja filmiõhtu toimub kahekesi -esialgu

Arvutasin just praegu kokku, et täna sai Tartu linnale umbes 13 km-ne ring peale tehtud. Seekord Veerikult kesklinna, kesklinnast FI juurde, ja FI juurest Veerikule tagasi. Helena, tean küll, et sa loed mu blogi, ja soovin öelda, et sa oled mul järjekordne hea kõndija:) Võta seda, kui komplimenti (mitte komplimendi pärast - neid ma ei oska teha, ja vist ei tahagi osata). Tegelikult oli täna üsna kevadine ja ilus ilm. Käimiseks nagu loodud - kuigi, ega me käinudki lihtsalt käimise pärast, lihtsalt oli vaja ühes linna otsas ühte asja ajada, ja teises teist.

Käisin perearstil. Jalakesel on järjekordselt miski punn. Perearst suunas mind igaks juhuks üldkirurgile, kelle järjekord on aga paar nädalat. Selle ajaga jõuab nii mõndagi juhtuda, ntx punn ära kaduda:P Perearst ei kahtlusta küll midagi hullu, aga - usalda, aga kontrolli, ex. Seda enam, et punn lööb aeg-ajalt ennast nähtavale. Pealegi, jäin praegu mõtlema, et hea oleks testida IA-ga haiglas olemist. Katrina oleks ideaalne, arvan - mitmepoolne kogemustevahetus:) Mitte et tahaksin nii kangesti haiglas vedelda - oi EI !!! Vastupidi - ma ei salli haiglasolemist. Huvitav, kas meil Eestis on keegi ülepeaüldse katsetanud IA-ga haiglas olla ? Tean, et Kalle on - aga no kuhu siis Kallet ei jätku:P Soome parlamendist kuni Barclay hotellini.

See on taas üks edasimõtlemise koht. OK, on olemas hooldusõed, jne., aga IA on ju natz teine asi.

Aga täna hakkame Maarjaga kahekesi "The Secretit" vaatama. Jah-koolitusel ei saanudki veel isu täis:P, või õieti juhtus mul seal pisike äpardus - aga see jääb minu ja Helena vahele. Pidi küll olema leepükate filmiõhtu, aga see lükkub mitmel põhjusel edasi.

Homme hommikul jälle koolitusele.

Kommentaare ei ole: