laupäev, juuni 07, 2008

KUI olen...

... hullemaid aegu ja nüüd kaks kuud üle elanud, elan veel kaks aastat ja siis veel elan edukalt ja õnnelikult kakskümmend pluss x palju aastat :):):)
Kõike kiuste.
Olgugi takistusi ja mis iganes ees oleval teel ees, kuid mina tulen toime püstipäi...

See oli täna hommikune esimene mõte, kui silmad lahti lõin.
Geniaalne mõte ja suur unistus :)

Kas pole? :)

1 kommentaar:

Maria ütles ...

Ma olen siiralt uskunud kogu aeg, et inimesed on loomult head ja rõõmsameelsed. Kuid see pole nii. Mõni inimene ei oska oma eluraskusi kuidagi tahaplaanile lükata ja temast saab kibestunud inimene. Tiia, ma ei usu, et sa kunagi elule alla vannud või lootuse kaotad. Veel vähem usun ma, et sa kaotad oma rõõmsameelsuse. Aegajalt on meil kõigil raske. Seda on lihtsam öelda kui mõista.
Tiia, sa oled nii positiivne ja tugev inimene, et sa saad kõigega hakkama. Sul on uus elukorraldus ja vaja paljude asjadega harjuda ning hakkama saada. Ühel päeval oled sa sellega nii harjunud ja kõik läheb oma sisseharjunud rada ja sa oled õnnelik.