neljapäev, juuni 05, 2008

Testimisehoog

Mul on vaja lahendust leida ning seoses sellega sattusin klienditeenindajate testimishoogu. Lihtsalt ettekavatsematut :) Oma võimaluste leidmisel. Tulemused on nö seinast seina, kuid mitte negatiivsed. Testisin mitmeid Eesti panku.
Oli pank, kus oldi äärmiselt mornide nägudega. Ma ei tea isegi, kas see oli minu üle ehmatus või oli neil lihtsalt halb päev. Seal aga ootas enne mind üks klient, kes hästi pika meeldiva - nohjah niivõrd kuivõrd meeldiva - vaidlemise peale lükkas mind ette. Ma seda ei tahtnud. Tema arvas, et ratastoolis inimesel on raske oodata, kuna ta olevat olnud ka seljavigatusega...
Teises pangas enne allkirja andmist teatasin rahulikult, et kirjutan jalaga. Vastus oli äärmiselt rahulik ja naeratav "Jaa - jaa" - teller ei teinud teist nägugi. Talle oli kõik nagu endast mõistetav.

Ja mina mõtlesin, et see ongi ligipääs elule :)

Olgugi, et ma veel ei tea, kas/kuidas minu küsimus lahendust leiab.

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Küll leiab, aga kuidas - vaat see on iseküsimus. Võib-olla ei saa Sa päris kõike, mida tahad, aga ürita saada maksimaalselt võimalik. Eks edaspidi olud muutuvad ja siis saab ju lahendusi ümber vaadata.

Tiia ütles ...

üritangi... kindlasti tuleb eesmärke ikka vahel ümber teha, kuid mitte neist loobuda...