laupäev, juuni 28, 2008

Igatsused... ja üks hull mõte - mõttele, palun, kaasa mõelda!

Mul on igatsemistuju :)

Täna õhtul oleksin jalutanud kuskil. Mitte avatud aknaga toas kükitanud ja otsinud tegevusi, et mitte mõelda igatsustele, mida on täna loendamatult palju... :) Miks? Ei tea. Ja ei tahagi teada.
Vahel on vaja igatsusi endasse lasta.
Vahel on vaja igatsustele järgnevaid unistusi, et edasi sujuda ja olla. Mitte pidevalt küsida iseendalt olla või mitte olla. Enda juures olen tähelepanud, et kui puuduvad unistused moment, tuleb mitte olemise tunne ligi - ei taha olla ja kõik see lugulaul. Ma ei salli seda tunnet!!! Siis tuleb teha raskem töö - otsida unistused taas üles ning ka igatsused.

Pooleaasta pärast umbes vaatab mu kodukat www.lux.ee/tiia 100000 vaataja. Mul on pikemalt aega kelmikas unelmmõte: korraldada umbes sel ajal kokkutulek nendega, kes on tõepoolest minu fännid, minu sõbrad ning siis selle üritusega ühte siduda ka minu isiklikke abistajate kokkutulek. Sest tean, et mitu - mitu isikliku abistajat loevad unejutuna mu blogigi :) ;)
Oleks päris tore kohtuda inimestega, kes loevad mu blogigi, kuid kellega ei ole päriselt kohtunud. Ja teha üheskoos miskit kihvti, näiteks pöörata maailm targupidi :D sest pole olemas võimatuid unistusi :)
Sellest üritusest võiks midagi ühiskonnale ka tulla - ainult lõbu pärast poleks ju mõtet. Arvan ja peaaegu usun, et meil kõigil oleks miskit teistele öelda. Kindlasti ma ei sooviks oma puudeid ega erivajadusi rõhutada. Kuid seda, kuidas olen end kohandanud maailma :) , mitte vastupidi.
Ei ole ju vaja alati üdini ametlikke konverentse, kuidas ikkagi võrdväärsust ja tasakaalu puudega inimese ja nö tava inimese vahel saavutada. Tooks lihtsalt ühe näide elust enesest.
Rahastajad oleks ehk osavõtjad ning loomulikult mina ise. Ma ei arva, et keegi sponsor või projekti rahastaja(d) annaks hullumeelsusele kroonigi - aga mine sa tea... Kui hästi põhjendada...
Või on väga hulljulge mõte? :D:D:D
Nüüd peab veel üks geniaalne ürituse nimi tulema - seda veel ei ole pähe tulnud :P

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Aga serveeriks seda projektis IA praktilise koolitusena? Aeg oleks siis detsembri või jaanuari algus? Jõuab ju projekti kirjutada, koos omaosalusega ja kuskil ilusamas kohas. Ma tahaks küll tulla, kui samal ajal tööl ei pea olema. Mingi kuu esimene nädalavahetus sobiks.

Tiia ütles ...

Mul on veel mõned ideed, mis võiks siduda üheks... kuigi IAT oleks kindlasti väga vajalik...

Miks mitte jaanuaris! Isiklikult mulle on sümpaatne Waide motell. Seal on hästi hea liikuda ka ratastoolides inimestel ja saun ka ja puha. Tantsida jenkat saab läbi maja ringiratast!

Nii, hakkan tõsiselt mõtlema ja uurima!