teisipäev, september 23, 2008

Ei ole üldse millegi moodi

Kell on vähe. Õhtu noor. Kuid olen KOHUTAVALT VÄSINUD. Mõte kisub vaid voodi poole - mina ja kell 20.30 voodi!!! HEA nali küll!!!

Täna projekti seiklused jätkusid :) Einoh nagu aamen kirikus, viimasel minutil tuleb ootamatuid ettenägematuid asju ette... Täna saime teada, et Tartus on gobuss nüüd jumal teab kus Tähe tänaval vist - igatahes mitte bussijaamas. Seega projekt on nüüd Eesti posti kätes hoopiski. Õnneks tänane tempel loeb projektile tähtajalisel laekumisel.
Hakkasin küll väga vara projekti ettevalmistama, kuid siiski viimasel minutil jooksmine...

Eilne vahepala.
Käis Eesti Lux´st tolmuimejat esitlemas Kristo. Tavaliselt ma ei taha reklaamijad koju, kuid juba mobiilis neiu oskas suhelda, meeldivalt ja kannatlikult. Eesti LUX´i esindaja Kristo oli hästi meeldiv noorhärra, kes ei minestanud mind nähes ära ning suhtles minuga osavalt. Kui millegist aru ei saanud küsis kohe uuesti. Loomulikult 25000st tolmuimejat üle öö ei osta, kuid 2009 a unistamisplaani panen küll. Juba 2 inimese suhtlemisoskus firmas mõjus mulle nii. :)

Ja mis Soomes lahti on ??? KOHUTAV. Olen täiesti nõus sellega, mis uudistes läbi käis, et kurjategijaga ei tegelda, kõik tegelevad ohvritega. See on vale ja haledalt tragöödia. Tapjaks ei sünnida, vaid saadakse, kuid mille / kelle läbi... Kohutav on see, et politseigi tegi eile parandamatu apsaka. Saan ju aru, et eksimine on inimlik - kuid mõnikord lubamatu. Aga millegipärast mind ei üllata politsei apsakad enam :(

Siiski ma ei taha mõelda, et heaolugi võib maailma hukkale viia... Seda ei juhtu, kui inimesed on inimestel meeles armastusega. Ma vähemasti loodan seda.

Kommentaare ei ole: