neljapäev, september 25, 2008

Äpulik nukker tunne

Mul on meeleolude kõikumiste hooaeg :):):)
Õhtuti langeb tuju alla poole nulli. Hommikuti ja päeviti on meeleolu täiesti normaalne. Praegu on õhtu. Olen kuidagi väga nukker. Kuidagi saamatu ja abitu ja õnnetu - mitte sugugi seda füüsiliselt. Lihtsalt mõtetes. Südames. Elus - olus.

Meenus Äpu. Jah see kollane ja siniste silmadega lastesaade käpik - Äpu! Ma arvan, et mu sees on Äpu kurb, kuid armsalt särav tunne.

Homme õhtust pühapäeva lõunani olen Põltsamaal. Psühhodraamas. Tean ette, et õhtuti seal seltskonnas olemine mu sees ei tee mind rõõmsamaks... Kurbus jääb. Mu elus on mitu õnnelikku sügist ning siiski olen olnud seesmiselt nukker. Pimedus ei mõjugi nii rängalt, kui ilusad värvilised lehed ja viimane soe päikese sädelus on kuidagi raske kurb...

Laupäeval on minu Merli sünnipäev :)

Kõikidele head nädalavahetust ja ärge olge nukrad!!! :)

Kommentaare ei ole: