kolmapäev, september 24, 2008

Ikka jälle vajan isikliku abistajat

Taas vajan uut isikliku abistajat!

Sandra on mul jätkuvalt olemas ja väga - väga tubli, kuid kooliajal ta ei leia nii palju aega tööl käia. See on normaalne, kui noor inimene peamiselt pühendub õppimisele. Samas ei tahaks mina liiga paljust loobuda. Kuigi võiksin ju enamus aega kükitada nelja seina vahel kallikese taga, kuid... - see ei ole see, millega peaksin leppima ja harjuma. Ei ole minu loomusega kooskõlas.
Seega,
kui leiaksin teisegi väga kohusetruu isikliku abistaja, siis on meil kõikidel hea oma elu - olu korraldada st nii minul kui isiklikel abistajatel.

Kui keegi kedagi teab, kes soovib (lisa)tööd, siis soovitage mind ja isikliku abistaja tööd! Proovikski, uute kogemuste saamisekski. Soovitatav on naissoost.

Olles mõned korrad suvel Timoga, mõistsin selgesti, et nii nagu olin 9 aastat tagasi Vampsiga näiteks - nii ma enam ei taha. (Noor)mees võiks olla tõesti olla vaid liikumiseks, eriti lume ja jääga. Ei, ma ei häbene ega tunne valehäbi, kui mees - abistaja mind nt söödab, KUID olen hakkanud tundma iseend vägagi naisena nais - abistajatega.
Timo muideks on esimene inimene, kes ausalt tunnistas proovimise järel, et ta ei ole isikliku abistaja tööks valmis. Isegi mitte meessoost kliendiga. Kõik ei saagi olla kõikidele töödele, mis maailmas on, avatud ja valmis.
Usutavasti on minu ja Timo edasine suhe sõbralik ja lahe.

1 kommentaar:

mady ütles ...

Good evening from Leonidio. Greece. Nice to watch your blog.