pühapäev, september 28, 2008

Olen tagasi mullis

Jõudsin Põltsamaalt koju. Psühhodraama koolitusest.
Olen surinaga väsinud. Küllap lähen pärast blogimist kohe voodi. Koolitusnädalavahetus oli lahe, kuid siiski hästi - hästi pingeline.

Koduteel käisime Lauraga ta vanaemal külas, mis oli mulle südant soojendav külas käik. Laura vanaema võttis mind vastu nagu ammust head tuttavat, kuigi nägi mind esimest korda. Lõpuks tuligi välja, et ta küsib Lauralt pidevalt, kuidas mul läheb ja on lugenud mu raamatutki.
Laura vanaema kass on esimene kass, kes valis mind hetkega oma sõbraks. Hüppas mulle sülle. Mõnules. Ja siis keeras mu sülle magama. Mul oli üllatus kui suur!!! Tavaliselt kassid minuga nii armsasti ei käitu... Ehk kiisu tundis, et olen kohutavalt väsinud ja pinges ning soovis mind natugi maandada. :) Mis kiisul ka õnnestus - tundsin, kuidas rahu voolas minusse tagasi :) Või tuli rahu ka Laura vanaema hubasest kodu õhust !? :)

Igatahes olen rahulikkus asjalikkus mullis tagasi.

Kommentaare ei ole: