kolmapäev, juuni 03, 2009

Vali, vali, vali... ja sääskede sõda

Olen pisut väsinud Euroopa Parlamendi valimised.
AGA
mul on juba valitud. Olen kohusetundlik kodanik! :) ;) Kui vaadata sedagi valimiskampaaniat, siis tundub jällegi üksteise üle trumpamine. Naiivselt arvasin, et maailma raskused panevad ehk rohkem üksmeelselt kokkuhoidma...

E-valimist proovisin. Esmakordselt. Minu jaoks on e-valimisviis hästi mugav. 2...3 minti ja valitud! ID-lugeja on mul mitu - mitu aastat ning ma tõesti ei tea/ei mäleta näiteks enam pangakoodikaardi...


Käisime Margotiga metsa vahel. Piibelehti korjamas. Ilm oli pilvine, siiski suht hea. Metsa vaikus on alati imeline. Vaikus kui sellist polegi ju: puude ja tuule sahinad/kohinad ning linnulaulud... Piibelehti saime noppida ka... Kuid sääsed tõsimeeli lendasid mustas parves me ümber, pugesid nahaalselt seelikusaba allagi... rääkimata silma - nina aukudesse lendamisest.
Sõdisin sääskedega sõna otseses mõttes. Margot ka.
Ma ei mäleta varematest aegadest nagu sellist mustmiljonilist sääseparve...

Aa paar nädalat tagasi kuulsin õhtupoolikul kägu. Otsustasin, et poolõnne kägu :P:D

Kommentaare ei ole: