pühapäev, juuni 07, 2009

Puuviljameemid

Trixi loopis mõnusa suvelaheda puuviljameemi mulle.


Vasta kolmele küsimusele ja saada siis osalistele edasi!
1. Millisel puu- või juurviljal on lapsepõlve maitse?
2. Milline juurikas, mari või puuvili on maailma ajaloos kõige tähtsam? Ja miks?
3. Vali kolm blogijat ja ütle, millise puu otsast nemad kukkunud on :)

Ps. Tutti-Fruttil on käimas fotokate loosimise kampaania. Osaleda saab siin: http://www.spindo.eu/tutti-frutti/. Aga mis veelgi parem: nad lubasid puuviljameemi edasipildujate vahel kastitäie komme loosida!

Üritan siis...
1. Lapsepõlve maitse on mul hoopiski vaarikal. Seega marjal. :) Nelja - viie aastasena vanaema juures olles seisin tundide kaupa aknal ning lugesin mitu vaarikat on juba valminud tädi aias. Ärge küsige, milleks oli mulle seda lugemist vaja! Mul pole aimugi... Küllap õppisin ka arvutama vaarikate abil.
Neid loetud vaarikaid aga ei lubatud mul kunagi süüa. Majas, kus vanaema korterit üüris (ma ei teagi, kas üüris või kuidas asi oli), oli perenaine väga - väga õel. Kardeti, et tädi võib mind mürgitada... Ma ei teagi, kas sel kartusel võis olla mingit alust või mitte. Praegu on ülemõistuse mõelda, et keegi õel vanaproua võiks üht süütut last mürgitada oma aia vaarikatega...

Vaarikad oli siiski palju mul süüa. Ma ei mäleta, kust neid hangiti. Vaarikamoos, vaarikakook ... on mu nõrkused vist surmani .


2. Arvan, et banaan.
Muidu ehk poleks ahvist inimest arenenud... :P Ahvid oleksid lihtsalt väljasurnud... See pool naljaga!!!

3. Sandra - pisikene kollane, mahlane ja magus kreek.
kukupai - suur punapõske küps õun
Ivar - mõnus suur ploom


3 kommentaari:

Trixi ütles ...

Mulle nii meeldib teise küsimuse vastus :D

Raske uskuda, et keegi peaks kellegi teise last vaarikatega mürgitama. Samas ikkagi hea, et mujalt vaarikaid said.

Tiia ütles ...

:D :P

Jah...

Anonüümne ütles ...

Nende vaarikatega oli tõenäoliselt selline lugu,et sellise jutu abil hoiti sind PERENAISE vaarikatest eemal.Lapsele suurt midagi ju ei mõju,kui ta ikka tahab vaarikaid süüa.Midagi sarnast tehti ka minu puhul lapsepõlves.Tolle aja inimestele väga meeldis see mürgitamise jutt.