teisipäev, november 24, 2009

UNISTAME SUURELT!!!

Tänane päev tõi kaasa SUUUURE unistuse - näitus USA´s septembris 2010. Einoh, miks ka mitte :D Kindlasti tahetakse sinna "Sinu - minu käsi" ja "Naist" :P
Hetkel on utoopiline unistus ja mõte, kuid - kõik on võimalik :D Vähemasti õhtul sai mu tuba mõneks minutiks naeru ja unistamise õhinat täis. :D:D:D Aga tõesti, kui pisut asjuajada ja rääkida veel mõne inimestega, mida usun, et Tiiu (mul tutvusringis mitmeid Tiiu´sid) teebki, siis vaat tulebki mul üle ookeani reis ette võtta :)

Unistada tulebki suurelt, siis saab väiksema pala ikka kätte!

Tegelikult selle õnnelikku soovi tõid kaasa kadrisandid. Üle mitme aasta käisid kogunisti laulvad kadrid :) Olin täiesti unustanud, et täna on kadrilaupäev. Kuigi ootasin külalisi mõni aeg juba...

2 kommentaari:

Trixi ütles ...

See on küll tore unistus...loodan, et see täitub.

Tiia ütles ...

:):):)