teisipäev, märts 16, 2010

...

On olnud HULLUD päevad. On olnud head ja halba.
Erikaga kinnitasime turvavööd ning kihutasime nädalavahetusel Valgamaal ringi. Ma tahtsin lihtsalt lõõgastust. Kohtusin Valgas Kamilaga üle mitme aasta. Jällenägemisrõõm oli suur.
Leidsin uue armastuse :D Kas ta ei ole ARMAS :D Lõpuks kinkis Kiku mu armastuse mulle :D
Kiku sünna tähistamine.
Laatre kiriku tagaruumis.
Laatre kirikus. Erika ema näitas kirikut. Väljast poolt tundub kirik mahajäetud... Aga kirikuelu vist toimib suurepäraselt...
Selja taga mahajäetud maja on minu... Mul on varsti suuuurt maja vaja, kuhu teha noortekeskus. Karm noortekeskus :P Mul on lihtsalt külgetõmbejõud kummalistele noortele, kellel pole olnud ühte koma teist...
Ma pole paljusid asju bloginud, mis juhtunud on... Tõsiselt, mul on noortekeskuse juhataja tunne. Aga jah, mitte kõik EI lähe nii nagu hetkel on. Võin olla küll lahke ja leebe, kuid igal asjal on piirgi. Aga ma avastan ikka enam, et mulle sobib noortetöö. Asja juures on see hea. Mina ise pole vale teel!
Meelehärmi teevad vanemad, kes lastest ei hooli... Kuid see on teise blogimise teema.
Erika ema ja väikese õega

Kommentaare ei ole: