kolmapäev, märts 24, 2010

Koolitusev reklaam

* Kuidas määratleda projekti eesmärke?* Millised on eelarve koostamise nüansid? * Kuidas täita projektide taotlusvorme?* Millised on praktikute soovitused projektitaotluse vormistamise kohta?* Kuidas rahastaja projekti hindab?
Kutsume Teid projektikoolitustele, mille sihtgrupp on avalikus, äri- ja mittetulundussektoris tegutsejad. Koolitused on praktilise ülesehitusega ja toimuvad järgmistel kuupäevadel.

* VENEKEELNE 15.-16. aprill Tallinnas korraldatuna koostöös Lastekaitse Liiduga. Lektorid on pikaajalise kogemusega koolitajad Jana Kukk ja Oleg Vares.

Lisainfo: http://blog.projektid.ee/venekeelne_projektikoolitus_15-16_aprillil/

* 12. ja 26. aprillil Väätsal, Järvamaal. Lektor Uku Visnapuu - enam kui kümneaastase projektitöö kogemusega asjatundja. Tema projektid on võitnud avalikke hankeid, samuti on ta aidanud väikesi projektigruppe ideest tulemusteni jõuda. Lisainfo ja videoklipp, kust saate ülevaate koolitajast:http://blog.projektid.ee/projektikoolitus-jarvamaal-12-ja-26-aprillil/

* 20.-21. aprill Tallinnas korraldatuna koostöös Lastekaitse Liiduga.

Lektor Kairi Birk on vedanud projekte Eesti Mittetulundus- ja Sihtasutuste Liidus, Eesti Noorteühenduste Liidus, aga ka rahvusvahelistes organisatsioonides. Lisainfo: http://blog.projektid.ee/2010/03/17/projektikoolitus-tallinnas-20-21-aprill-2010/

NB! Viimased kohad on veel vabad Tartus toimuval koolitusel, mis toimub 24.-25. märts.

Lisainfo:http://blog.projektid.ee/2010/02/02/projektikoolitus-tartus/

Eestikeelsete koolituste hind on 1600 + km, venekeelse hind on 1800 + km. Hind sisaldab koolitust, kohvipause, koolitusmaterjale. Osalejatele väljastatakse tunnistus. NB! Boonusena aitab Projektiekspert OÜ kliendihaldur leida kursuslaste projektidele võimalikud rahastajad. Registreerimine toimub ankeedi kaudu www.projektid.ee/reg. Projektiekspert OÜ on kaheksandat aastat tegutsev Eesti kapitalil põhinev firma, mille põhiteenus on projektide koostamine toetuste taotlemiseks fondidelt.

Viimati said meie meeskonna koostatud projektidest toetust järgmised taotlused:

* Tantsukool Laguun MTÜ projekt "EM ja MM Tallinn 2011" – rahvusvaheliste ürituste ja konverentside toetamine (EAS)* DeenaK Salong OÜ projekt "Investeeringud tootmisvahenditesse ja turundusse" - alustava ettevõtja stardi- ja kasvutoetus (EAS)* Palmse Metall OÜ ekspordiplaan - eksporditurunduse toetus (EAS)

Ilusat kevadet ja kohtumiseni koolitusel!

Kommentaare ei ole: