reede, november 26, 2010

Elu üles ja alla

Üles-alla oli mul poole tunniga täna hommikul. Ma ei ole küll jamadest nii väga bloginud, aga praegu mul neid jätkub ja veelgi. Elame jamadest üle! Loodan, et keegi mu ukse taha kolistama ei tule, see oleks mul viimane piisk. Kui tullakse, siis noh... Ega umbrohi ei hävine, küll ma elama jään. :P Praegune eluolu on ikka natuke hämmastav, mille peale inimesed ikka ei tule. Ma tean, et kõikidel on praegu raske, kuid nii ka ei saa nagu hetkel on. Kunagi ma blogin, mis tegelikult toimub.

Aga siis tuli ootamatu telefonikõne! Ja oh sa imede ime - hetkega võttis hea halva üle! Kui see ei ole ilus unenägu, siis on mul jõuludeks uus arvuti olemas. Praegu on ta Tallinnas. Ehk saan paari nädala pärast kätte. :) On hea, kui vahepeal ikka blogida ja kui ikka mu blogi loetakse. :) Tundub küll mõnikord, et mis see blogi on. Hakkab vahel endalegi närvidele käima. Vähemalt 70% oma juhtumistest ma ei ole kirjutanud. Ja ikka loetakse välja, mis on mulle oluline. :)

Lootus jääb, et varsti kirjutan rohkem, aga ikkagi ma luban, et ma kõigest ei kirjuta. :P

Kommentaare ei ole: