kolmapäev, november 24, 2010

Üllatus üllatuse otsa!

Seisime bussipeatuses ja helistas Karel. Teatas, et 5. detsembril on Pärnu Kontserdimajas minu näituse avamine! Nojah, ma võtsin teada. :) Tegelikult mina ja meie rääkisime sellest juba ammu-ammu, aga ma arvasin, et saab teoks uuel aastal. Tuleb kiire-kiire aeg: üks näitus maha, teine üles. Ei või olla! :P

Käisin täna Sulemehes kollast õlivärvi ostmas. Alguses ma muidugi värve ei näinud ega ei leidnud, küsisin müüjalt, siis tuli ta mulle värve näitama ja ütles: "Tiia, sul on ikka värve vaja!" Kuna komplekstis oli 12 värvi. Ja müüa oli mittetuttav! :) Nii armas!

Ja veel - ajakiri Naised ajab mind taga. Kuna ma elan Lõuna-Eestis, siis vahetati ajakirjanikku. Ups! Ja keda ma nüüd näen paari päeva pärast? Minu vana tuttavat, Katit. :)

Ja mul oligi eelmine nädal hästi kehv. Olin peaaegu meeleheitel, et kõik paugud olid halvad. Mõtlesin juba, et kunagi peab see ära lõppema. Ja tänane päev tõigi häid üllatusi. Loodame, et see jääb kauemaks nii. :)

2 kommentaari:

Maarja ütles ...

Jehuuuuu ! No mis ma muud oskan kosta nende heade üllatuste peale;)

Tiia ütles ...

Eeee... Äkki ei olnudki vaja midagi kosta. :P Tule Pärnusse!