esmaspäev, november 08, 2010

Viies näitus!

Reedest on Mäksa vallamajas näha mu maale. Seekord ei olnud nii-öelda avamispidu, aga kas alati peab olema mürts ja kärts? Vähemalt inimesed näevad minu kunsti. See näitus on tõesti number 5. :)

Vahepeal on juhtunud nii mõndagi, mida ma ei oleks elu sees enam uskunud, et see juhtub, aga juhtus siiski! Parem hilja kui mitte iial. Tegelikult jube lahe ja äge ja mis iganes. Vahva on! Ootamatult teha ülikooli/kolledži koolitöid teha. :):P Ja veel sotsiaalerialal. Ei-ei, ärge mõelge, et ma läksin kooli. Aga jah, ema võib ka vahel koolis käia.

Okei, veel palju asju on, millest ma tahaks kirjutada, aga mul lihtsalt ei jää aega.

Ahjaa, üks tähtis asi. Mul on kohutavalt hea meel, et lõpuks ometi hakatakse mõtlema, et puudeastme määramisega on midagi mäda. Ma ei poolda, et need toetused kaoks, aga olen alati mõelnud ja öelnud, et peaks arvestama inimese töövõimet, mitte töövõimetust. Vähemalt mind tehti küll viimane kord nii maatasa kui maatasa... Aga minu enda meelest ma olen vägagi elus! :)

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siia sobiks nii hästi pildikene ka näituse ülespanekust.. :)

é

Anonüümne ütles ...

Ma jälle kardan, et hakataksegi puude määramisel arvestama inimese töövõimet ... ja kes vähegi töövõimeline on, sellele ka vähem toetust määratakse.

Anonüümne ütles ...

Kuna on meeletu tööpuudus (tegelikult=?),siis kulus hirmsasti ära see toetus,mis sest et suudaks midagi teha...Aga n o r m a a l s e s olukorras on ümbervaatamine muidugi tervitatav.

Tiia ütles ...

Jaajaa, pildikene kuluks ära küll, aga ma loodan, et saab teha siis, kui näituse maha võtame. Et me ei unustaks fotokat. :)

Asi ei ole ainult rahas. Kui ma saan pikemalt blogida, siis ma kirjutan pikemalt. Raha on oluline, aga mitte ainus asi puude juures. Maailm ehk meie, Eesti ühiskond, ei arene edasi, kui me ei julge algust teha. :)

Zavvis on seina peale kirjutatud: Sest seal, kus oled Sina, on terve maailm. :)

Maarja ütles ...

Aga TÄPSELT - see Zavvi mõttetera kohta:)

Anonüümne ütles ...

Nojah ... võib-olla kõikidel puudega inimestel ei ole asi tõepoolest rahas. Aga kui vajad igapäevaselt ravimeid (ning pead ostma abivahendeid) ja ka toit on kui ravim (seega ei saa kaugeltki mitte kõike ja odavamat osta-süüa ning ka söömata olla ei tohi), siis mõnel puudega inimesel on ikka see puudetoetuse raha äärmiselt tähtis. Lausa elulise tähtsusega - ei ravimeid ega ka toitu ja abivahendeid ei anta kusagil tasuta. Ja kui neid ei jaksa enam osta, sest toetust makstakse veel vähem kui seni, siis ... teadagi mis.