esmaspäev, jaanuar 31, 2011

Minu inimesed

Käisin õhtul külas. Märdil ja Gretal. :) Märt tuli veel järgi, et viia endale külla. Nii on ju hea külla minna, kui saab uksest ukseni. ;)

Hästi mitmeid mõtteid on minu sees, et edasi toimetada. Lasen neil nüüd läbi iseenda joosta ja seedin, mis ja kuidas teha ning siis ehk õnnestubki nii mõnigi asi teoks teha... :) Jaanuaris on juba üks - kaks asja teoks saanud, mida olen kaua aega tahtnud teha.
Pean veel hästi täpselt iseendale sõnastama motivatsioon ja visiooni ja eesmärke ja sihte ja nii edasi. Kõik need märksõnad on olemas mul tegelikult - pean nad lihtsalt konkeetsemalt sõnastama.
Ja ma tean, et minu ümber on minu inimesed.
Nagu küsis väike Wilma Erikalt, kas minu inimene oled... või taolist... Paar aastat tagasi oli see mõte koguaeg keelel ja meelel :) Vahepeal nagu ununes... On ju suhtlemine ja minu inimesed, kes/mis viivad enda arengut ja elu edasi...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ta küsis: "Kes sinu inimene on?" :) Ma ei tea siiamaani vastust. :P

é

Tiia ütles ...

Aga MINA :P