esmaspäev, jaanuar 10, 2011

UPS

päev oli! Naeru, positiivselt mõistmist ja kordaminekuid :)

Super bussi hääletamine toimus teise bussijuhi poolt. Minu ja Erika pärast :D Sellist bussi kinni hoidmist linnaliinis nägime mina Erikaga küll esmakordselt :D Mõtlesime et sõidame nr 7-ga ringiga tagasi kesklinna. Fi peatuse juures peatas "meie" bussijuht teise bussi kinni ja kisas "oota inimesi" vastassuunas sõitva juhile. Ilmnes, et "meie" juht ei lähegi samat liini tagasi, vaid alustas uut liini. Teine buss ootas ja hakkas tagurdama mõnikümnend meetrit peatusest kaugel. Jooksime "oma" juhiga samal ajal teise bussi juurde. Siis jäi ratastoolile lumevall ette, et pääseda teise bussi. Sõit jälle esipidi bussil... Lõpuks saime kahe bussijuhi abiga teise bussi :) Teise bussi juht hoolitses eriti minu eest :) pange pidurid, kui väljute - tulen appi jne.
Hästi hästi armas teenindus!!!
Mina küll olen väga rahul niisuguse bussiteenindusega!!!!

Minnes erakliiniku ELITE sai bussis teistmoodi nalja. Väljumishetkel hüüdsid mitu inimest üksteist tundmata "Tere Tiia!" Terve buss kajas äkiliselt minu nimest :) Mul oli tunne nagu kõik teretavad mind :P Nii see päris ei olnud, kuid teretati mitme inimese poolt.

Vana - Kastres bussijuht arvas, et ma ei mahu bussi :P Küllap tal polnud minuga kogemusi., Erika lubas järgmine kord öelda, et Tiia pole veel paksuks söönud, et mitte bussi mahtuda!!!Siiski muid probleeme ei olnud linna saamisega.

Käisin üle mitme aasta naistearstil. Mõnda aega on miski natu viltu... Arvan ise, et närvidest. Ülepingest. ELITES Dr Sitska nõustus selle väidega suht, kuna nö olen hästi säilinud enda ea kohta. Nähtavad hädasid ta ei leidnud... Tegi proovid. Igaks juhuks.
Suhtumine oli üsna küllalt positiivne. Püüdsid harjutada end minuga rääkima, mitte Erikaga. Kuigi mõned küsimused esitati Erikale, mitte kohe mulle. See ajas meid pärast naerma. Näiteks selline küsimus, kui palju sexpatnereid on mul... Tule taevas appi!! Ja ka Erika elab minuga - see tundus kahemõtteline :)
Ja see on ikka omal kohal, kas ma saan ikka aru, kas kuulen - näen... Kuigi dr Sitska olevat olnud mu laste sünni juureski... ja kui inimesed mäletavad, et käisin ülikoolis, siis kuidas saan olla mitte arusaaja või vaimse puudega või mis iganes... :))
Tegelikult ei olnud ausalt üleolevalt suhtumist.
Ainult naistearstid pole kogenud minusugusega suhtlema.
Mulle näis, et isegi see fakt, minusugune sexib, on normaalne juba. :)
Aga aeg paneb kõik paika. Vahel jääb asi mõistmatuks, teadmatuks... Täna küsiti abordi kohta esmakordselt 21 aasta jooksul... Lihtsalt täideti mu haiguslugu. Ma ei osanud vastada, kuna tol kurval päeval 21 aastat tagasi arstid ei rääkinud minuga üldse...

Ajal on omad upse veel varuks,
usun.

Kommentaare ei ole: