neljapäev, jaanuar 27, 2011

Kreisi päev

...oli tänane õhtupoolik küll. Täiesti kreisi. Vajasin vist absurditeatrit. Naersin, nii et kõht valutas, ja oli jälle üle pika aja üks hullumeelsete ootamatuste õhtu. Tavaliselt ma endale ei luba isikliku abistaja aega lihtsalt lolluste peale raisata. Abistajatel on ju oma elu ka, ja neil on raske, kui tekib selline olukord, et "olgu nüüd ja kohe olla". Täna pidin ikkagi sellest reeglist erandi tegema. Kuigi ma ei teagi, kas see oli juhus, sest mingi osa õhtust oli juba eelmine nädal ära planeeritud. Aga mõni mees tegi lihtsalt plaanides ümberkorraldusi. Arvatavasti (ma ei tea, äkki eksin) ta lihtsalt lõi põnnama. Lõpuks täna õhtul ikkagi toimus kohvijoomine, nagu kavatsetud - kuigi hästi lühidalt, ja 2-3 tundi saime tüdrukutega ainult naerda.

Kurbloolus on selles, et inimesi, kes mind tundes ikkagi ei saa aru, et ma ei tegele ainult kodusistumisega. Et vahel võib mind ka linnas kohata, ja koguni bussi vastas või "Taskus" tšillimas. Ja et ma ootan suhtest natuke rohkemat, kui et keegi aeg-ajalt tuleks mind oma arust nelja seina vahelt päästma või lohutama, et küll sa oled ikka tubli (või kallis) inimene vms. - siis, kui talle endale parajasti sobib. Sorry, nelja seina vahelt olen ammu päästetud, ja tegelen praegu juba pigem teiste "päästmisega":P

Ma ei ole õel, ma TÕESTI ei ole õel, aga nagu Maarja ja Liina ütlesid - olen ikka väga hea inimene. Suudan sellestki aru saada, et mõnel alal andekad inimesed pole alati suhete alal andekad, aga... Minu oma otsus, millised suhted mind rahuldavad ja millised mitte. Ma ei suuda enam nii hea inimene olla. Hakkan nüüd uusi ja hullemaid suhteid otsima:P

NB ! Viimast lõiku ärge päris tõe pähe võtke !:P

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tiia on väga jäärapäine,jonnakas ja üldsegi mitte hea...Mis sa arvad,kes sinu lähedastest nii ütles kunagi?

Tiia ütles ...

SEDA on palju öeldud, minagi ütlen endale tihti endale nii... Pole hullu, ütleja oma arvamus.