laupäev, jaanuar 29, 2011

Ehhee,

üle pika - pika aja oli osturalli :) Lubasin vajalikke asju endale ja oma perele. Kodule. Kuna mikrokas otsustas mitu nädalat tagasi mitte enam soojaks minna, ostin uue Samsungi mikroka. Sest olin lausa hädas - üksinda ei saand õieti midagi soojaks teha. Vettki keema ajada kohvile :) Elu nagu osaliselt seiskus!!!

Eile rahaautomaat naeratas mulle ootamatult :) Teadsin, et kontol on taas mõned eurod vaid, kuid... tundub küll, et vahetevahel kuuleb Keegi Ülevalt mu soove ja teeb üllatusi.

Jälle on majapidamises pesurestki! Vana pesurest eelmisel aastal ei pidanud lihtsale ühele "peole" (mitte pesule) vastu, kui mina ise olin Valgamaal külas... Kuid mis on olnud, see on olnud ja jäägu nii. Igatahes nüüd saavad kapiuksed ehk pesu kuivatamisega rahule jäetud! Ega pesu kuivatamine kapiustel hästi ei mõju. Ja välja pesunöörile ei vii pesu mingit moodi...

Olen nendest väikestest asjadestki, mis pole nii nagu kord ja kohus ette näeb - põrgulikult väsinud. Kuid samas saan aru, et olen teinud endast kõik. Rohkem korraga ei saagi... Eelmine aasta oli kuidagi hästi mööda (= keeruline + raske) aasta, siis oli aasta siiski kogemuste rikkas. Ma ei virise. Ainult norin enda kallal, miks nii vähe suutsin ära teha...Sõitsin täna ka taxikoeraga. :) Ei mäleta enam, mil Tartust koju sai taxiga sõidetud... Vist suvel, kui sõit välja tehti. Tavaliselt tundub buss ikkagi otstarbekam.Ja noh, kui mainida, et on inimesi, kes avastavad mind õues liikudes teise inimesena, siis kohvikuvärk oli küll ainuõige jonn minu poolt :D Peab meeles pidama siiski, mida suurem ja laiem on liikumisruum, seda avardum on silmaring!!! See on lihtsalt nii.

On ise küsimus, millised suhted mind siiski rahuldavad...

Kommentaare ei ole: