reede, veebruar 04, 2011

Jään ISEENDAKS

- on mul aastaplaanis, mis on kirjutatud A4-le pastakaga, lõpus kirjas. Võimalik, et oleksin pidanud kirjutama need kaks sõna - jään iseendaks - hoopiski lehe ülaservale. Punaselt või vähemasti paksult.

Ikka jälle põrkan kokku inimestega, kes tuletavad heaga meelde mulle jääda iseendaks. Tihti mõtlen teistele, kas minu käitumine nii või naa, on teistele hea. Mõtlen, et ehk olengi egoist... Eksin vist. Olen siiani olnud mina ise - ja järsku just seepärast olengi nii kaugele jõudnud nagu olen...
Tean isegi, et edasiminek sõltub iseendas. Teised saavad/võivad aidata ja toetada... Teiste soovide järgi tehes võib hoopis vastupidise tulemi saavutada ja endale jääb märk, et näed siiski ei teinud õieti...

Filosoofia...
Ehh, ei ole.
Elukogemus pigem, millele edaspidi toetuda ning aina edasi minna...

2 kommentaari:

Tiia Tiik ütles ...

pigem peaks olema: usun iseendasse!

Tiia ütles ...

nii ja naa, oleneb, mis asjaolus... mõlemad on õiged :)kindlasti iseendaks jäämise juurde kuulub usk iseendasse ja teistpidi...