laupäev, veebruar 26, 2011

Laupäev laupäeva moodi

Toimetasin.
Koristasin.
Arutasin Merikesega lillede ümberistutamist. See ei ole küll isikliku abistaja tööülesanne minuga arutada kuidas - millal - miks teha, kuid on nii, et igaühele sobib iseasi paremini teha ja on asju, mis meeldib teha ühele rohkem ning teisele vähem. Ausalt öeldes, ega ükski isiklik abistaja ei ole kunagi midagi minu eest ära teinud. Arutame igasuguseid asju aga küll. Sest see töö on siiski niivõrd lähedane...
Käisin dshussi all.
Tegin süüa. Ma ei usu, et söök, mida täna tegin, paljud ongi söönud ;) Nimelt mannapuder maasingikastmega. Mamma toit. Esimene kord umbes 30 a tagasi mamma pool olles pidin algul oksele hakkama, kui mamma tegi. Mannapuder on ju magustoit! Ja siis sõin kolm taldrekut... :D
Kindlasti peab olema maasink. Poe sink pole siin üldse hea.
Pesin pesu.
Rohkem ei jõudnudki miskit teha.
Vaatasin veel postkaste. Paar "armastuskirja" leidsin ka :) Viimasel ajal on vähe kirju. Peamiselt tulevad valimistega seotud e-kirjad ja neid ikka jätkub. Kuulun sotside ridadesse, kuid olen mõistnud, et mina poliitikuks ei sobi... Ihiii!
Külalisi ei käinud.
Isegi mitte ühtki patsi ei käinud ukse taga. Muidu käivad patsid suitsu tahtmas. Täna pole ju mõtet tulla. Mul niikuinii suitsu pole. Ja kui olekski, siis neile MINA vaevalt annaksin :P
Praegu "Õnne". Silmanurgast vaatan. Vaatan ka eurolaulu ka. Lemmikut mul pole. Sellest on pisut kahjugi. Pinge jääb ära. Ei ela ju nii kaasa lemmiklaulu pingeta.

Laupäev missugune!

Veel. Tibu helistas ise mulle :D Nii armas! Küllap sai kogemata mobiili kätte ja mobiilist mu numbrigi kogemata... :D:D:D

Mida veel päevast tahta!!!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

:D---Maasingikastmes! Arvasin esiti,et see maasing on mingi kohalik murre maasikatest,hi-hi-hii!
Aga no seda sööki ennast ikka ette ei kujuta küll..

Tiia ütles ...

Ihii - tule siis mulle külla - pakun, kui mul on parajasti külmikus maasink!!! Alati ei ole...

Mitmed on seda söönud just minu juures. Neidki on olnud, kes pole julgenud süüa...