reede, veebruar 25, 2011

Üksinda kodus :P

Olen täna õhtul ja öösel üle mitme - mitme nädala üksi. Onu Silver läks hommiku vara sünnadele. Ida - Virumaale.

Täna saab väikemees 1. aastaseks. :) Küll aeg lendab. Lapselapsega lendab aeg veel kiiremini kui enda lastega... Tundub nii küll.
Jah, meil on veebruaris sünnipäev sünnipäeva otsa! Hästi vahva ju!

Täna on siis mu kallike ainult minu päralt. Saan teha segamatult vajalikke asju edaspidiste tegevuste jaoks. Mul on mõned soovid ja plaanid, mida soovin lähiajal teoks teha. Usun, et sel kevadel tulevad vahvad ja põnevad tegemised. Võiks ju mõelda, et mu elus on praegugi sajad tegemised, kuid... Mulle tundub, et süsteemi vaja ja konkreetsut ja rohkem järjepidevust... Ja kindlasti jään üksikuks hääleks nagu siiani. Ma ei ütleks, et üksik hääl kõrbes. Seda ma ei ole. Sest mul on siiski toetajate ja sõprade ring ümber. Kuid tegija olen ikkagi mina ise!
Isepäine olen ma ka :P

NB! Kaagvere Erikooli ees on veel tänagi jõulupuu tuledes !!! Nagu eelmisel aastal säras sama kuusepuu kevadeni...

Kommentaare ei ole: