laupäev, august 06, 2011

3 ups´i sel nädalal

1 SUUR UPS: sain teada, et mina aitan kohaliku poe ära osta!!! Päris tore!!! Isegi siis, kui mul oleks see raha puu otsast või pangast võtta, ei ostaks ma poodi mitte ealeski. Otsustasin juba 6 või 7 aastasena, et mina EI hakka iial müüjaks ega mingi muu poeasjandusega tegelema. Mu ema oli müüja. Käisin tihti poes tööl kaasas...
Mis praegu kõige naljakam on, et asjaosalised ei ole minuga üldse rääkinud, kuid laen nagu pidavat kohe käes olema...

2. UPS: sain teada, et mina kirjutan raamatut kellegist, kellest ei ole mu teisest raamatust sõnagi...
Hea on, et ma saan ka lõpuks teada, mida teen!!!!

3. UPS: sain teada, et puudega lapsed peavad rohkem kõndima - minagi oleksin pidanud rohkem kõndima, mul polevat lubatud, siis oleks mu elu praegu hoopis kergem. Et mina rääkigu puudega lapse vanematele, kui tähtis on lapsel lubada kõndida...

Tule taevas appi!!!
Tõesõna, mis on maailmas lahti???
Jutud tulevad kust?
Olen kõik aeg korrutanud, et mina ja mu puue oleme kokkukasvanud ning mind ei häiri teistsugusem olemine. Mul lubati lapsena omapäi käia, kuigi rohelise lapsevankriga. Oma jalgadel ei oleks päriselt kunagi vist käima hakkanud. Ehk siis, kui oleksin kohtunud tädi Evaga 3 aastasena, mitte 18-lt... Kindlasti oleksin praegu paremini seisnud, kui poleks olnud ebaõnnestunud peaoppi... Aga mul oli sotsiaalne lapsepõlv. Olin lapsena väike inimene, kes peab keskenduma ümberringi toimuvale ja olevale, mitte vaid oma kehaliste ja füüsilistele vigadele...
Minu hing on ju olemas. :)
Minu elu on õnnelik olnud ja usutavasti on edaspidigi õnnelik :)
PS. minu elu on ups - juttegi täis :D

Tegelikult ups´idele mõeldes on meel täiesti nukker...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No aga sul pidi ju Murutariga hea klapp olema,kuidas siis nüüd kirjutatakse kellestki,keda teises raamatus pole?

Tiia ütles ...

Mis puudub Kati mu teise raamatu sisusse? Naljatilgad, veel üks arvamus, mis pole üldse see...