esmaspäev, juuni 25, 2012

Kõik näitusele!

Tuletan meelde, et 1.juulil on Võnnu kirikus kl 15.00 järjekordne näitus. Tulge kõik kohale! Olen ise ka kohal :P

IAT soovikirjaga võin ma hetkel täiesti rahule jääda: ma arvan, et kuu alguses ma annan väikese ülevaate.
Kindlasti on see soovikiri jätkuvalt jõus ja vajalik. See summa, mis kirjas oli, ei ole veel kaugeltki koos. Just täna annetasin LEEPÜle oma enda raha, et enda isiklikele abistajatele maksta. Praegu on abistajate palkadega okidoki jälle. Et praegu on veel okidoki, aga kuidas mina endaga hakkama saan, seda ma veel ei tea :) Aga ei ole hullu, alati võib hullem olla ja ka parem olla. Nägemine on vaataja silmades.

Ja mul on uus maal ka: jumala lambist tegin. Kunagi näete, kui pilt saab tehtud. Vägisi on mul tunne, et ma pean endale digika ostma; siis saab kogu aeg pilte teha. Ja muidugi pean ka kallikese ostma. Kaua ma sa seda räägin, ma ei tea :D

Kommentaare ei ole: