kolmapäev, august 15, 2012

Vastus küsimusele

Hommikul leidsin postkastist tuttavalt küsimuse: miks teen nii tihti näitusi, see on talle ebaselge. Jäin mõtlema kohvi juues, et  küllap on veelgi neid inimesi,  kellele on mu näituste rohkus ebaselge. Otsustasin vastata kõikidele siin :)

Ma saan öelda, et ei tee näitusi iga hinna eest. EI, seda mitte. Kõik 16 näitust tulnud ja olnud kuidagi väga juhuslikult. Keegi on küsinud, kas meie juurde tuled või vahel on juttu sees tulnud tõsi asi, et tema polegi minu näitust näinud, siis olen naernud, et teeme ära :) Et ära nutta, seda annab parandada...
Näiteks Suure - Jaani raamatukogu tõi ÜLLATUSLIKULT veel kaks näitust. Kildu Põhikooli direktor Enn Siimer soovis õpilastele näidata, et puudega inimene saab ka hakkama. Mina ei näinud mingit põhjust ära ütlemiseks... Loodan väga, et nii mõnigi noor inimene mõtleb nüüd pisut  sügavamalt maailmast...
Adamsoni majamuuseumi juhataja Riina kirjutas eelmisel aastal enne jõule, kas olen nõus Paldiski tulema. Jällegi ma ei näinud põhjus, miks peaksin ära ütlema.
Nii on läinudki!
27. augustil saab muide 3 aastat esimesest näitusest :)

Minu jaoks on näitusteralli uskumatu. Sest enda meelest ei ole ma veel kunstnik :) :P Nii imelik kui see ka ei ole!
Kindlasti ma ei otsi ega soovi kuulsust.
Ma olen lihtsalt ise.
Võib - olla ongi ise olemine mu edu. Ei tea.

Iga näitus annab kogemusi. Iga näitus toob uusi tutvusi. See on see, mis mind väga rahuldab. Õnnelikuks teeb. Andmine vastastikku.

Saame sedasi üheskoos rikkamaks. Vaimselt. Hingeliselt.

Kindlasti minu aktiivne näituste tegemine meeldib Suu ja Jalaga Maalijate Ülemaailmse Ühingule. Loodan väga seda. Sest neile meeldib, kui kunstnik on aktiivne kõikjal, mitte ainult lõuendi taga. Vähemasti mina olen nii aru saanud :)
Kui mul poleks olnud Pärnu jõuluajal näitust, siis vaevalt, et oleks me ühingu ajakirja sattunud... Kuigi too näitus oli minu meelest suht väike. Joonistasin lihtsalt samal ajal  päkapikku, mis mulle endale ka ei meeldi... :) Aga minu bossidele vist meeldis/meeldib :)

Lepingust ei tea ikka veel midagi... Väike suur pabin on ikka veel mu sees. Usun, et kõik on siiski positiivne ja leping pikeneb :) Närvikõdi pabinat vaja. Siis on maalimine ja näitused õiged, mida teen.

Usun, et on hea ja rahuldav vastus :)
Kui küsimusi, siis küsige julgesti.

Kommentaare ei ole: