reede, august 10, 2012

Väikene tööpakkumine septembrist

Olen üksinda ja oleme üheskoos isiklikke abistajatega mõelnud üht ja teistpidi, kuid ilmselgelt vajan septembrist veel üht isikliku abistajat. Mitte, et keegi kolmest isiklikust abistajast sooviks töölt ära minna. Seda mitte.
Ja mina olen Signe, Ly ja Merikese tööga isikliku abistajana väga rahul.
Ainult me muretseme üheskoos, et septembrist ei jätku mulle neid niipalju kui vajan. Neil on ju põhitöö ja omad pered, lapsed ja nii edasi. Mina ise ei soovi olla "orjapidaja", et nad peaks tingimata minu  juures tööl olema, kui neid just siis kuskil mujal vaja. Alati oleme leidnud abistajatega positiivse lahenduse, mis rahuldab meid mõlemaid.
Seega, praegu on parim variant keegi veel leida isiklikuks abistajaks. Mina saan siis rahulikult omaenda elu elada. Isiklikud abistajad aga ei pea süümekaid tundma, et nende pärast jääb mul midagi tegemata, kuna nad ei saa alati tööl olla, kui vajan.
Septembrist vajan kedagi isikliku abistajana tööle umbes 30 - 40 tunniks kuus. Siis peaks olema vajadus kaetud. Praegusel hetkel küll.
Kindlasti varsti riputan ametliku kuulutuse ka. Kuid kui on keegi, kes seda blogidust loeb ning mõtleb väikesele lisatööle, võtta, palun julgesti juba nüüd minuga kontakti. :) Võib juhtuda suure tõenäosusega, et sina oledki minu tulevane / järjekordne hea isiklik abistaja!

Kommentaare ei ole: