neljapäev, august 09, 2012

Miskit põnevat tulekul!?

Olen esmaspäeval, 13. augustil Tallinnas. Järjekordselt. See aasta vist saab ka eelmise aasta mittekäimise tagantjärele tasa teha :) See selleks. Seekord on taas päris tõsine asi Tallinnas. Hästi lühidalt: minu oma raamatu vene keelde tõlkimise asjus olengi pealinnas. Usun, et sellega seoses saan veel mitmeid kordi Tallinna vahet sõita :)
See isegi meeldib mulle.
Olengi jäänud kuidagi kodu ja Tartu keskmesse aasta poolteist. Võib - olla keegi teine peale minu enda ei olegi seda tähele pannud, kuid nii see on. Mind ennast on paigalolek ära tüütanud ja ära väsitanud.
Mu hing on siiski väga liikumistahtega. Ja tegemistahtega. Füüsiline keha võibki nurga istuda jääda, kuid ... See ei ole mina! Ma pean olema liikuv ja toimetaja - tegija :P

 Iga 5 ... 7 aasta tagant on mul elus miskit muutunud ja miski saanud uuele paremale tasandile. Mäletan aega, kus ei suutnud uskuda niisugust rindevalli inimese elus. Aga oma kogemuste põhjal saan öelda, et see rindevall toimib. Ja nüüd usun, et ees ootab palju põnevat ja natu uutki.

Kommentaare ei ole: