pühapäev, aprill 07, 2013

Sõrvesääres...

... Saaremaal täna õhtusel ajal 7 aastat tagasi asutati MTÜ LEEPÜ :)

Mina läksin tookord küll Saaremaale pigem puhkama, kuid sain kukile suure töö. Vahetevahel olen mõelnud, milleks vaja LEEPÜ-t ja mind esinaisena... Momendil loodan, et edaspidi suudame rohkem anda kui siiani.
Mina ise olen ikka endast andnud, ka LEEPÜ-ta... Aga jah, praegu mõtlen just meie väikest mtü-d.

Sõrvesääres otsisin ka kaisulindu :) Oi oli lõbus!!! Vähemasti minul. Teisel mitte, kõrvad väsisid neil mu kaisulinnu jutust. Aga ma ju puhkasin. Naudisin olemist. Kindlasti blogi lugejad ei saa aru, kui naljakas see otsing oli, kuid asjaosalisi ajab siiani naerma.
Ka 7 aastat tagasi oli lumi ja suhteliselt jahe ilm. Vist teisel või kolmandal sealolemise päeval tuli kevadeõhk ja päike õue. Ja tol päeval tegime pika jalutusretke kolmekesi. Mina. Mu isiklik abistaja Pille. Maarja. Jalutasime kuskil 5...6 km, Sõrvesäärele tegime ringi peale.

Kommentaare ei ole: