neljapäev, aprill 04, 2013

Kaltsukad vähendavad armastust või... ?

Mul on küsimuste küsimus. Või õigemini hästi paha tunne... Nukrus ka... Mis iganes emotsioon see on, aga pean selle endast välja kirjutama - muidu jääb painama. Kas kaltsupoodides käimine vähendab armastust või hoolimist või inimese enda väärtust...
Minu meelest ei vähenda.
Saab olla originaalne.
Saab raha, mida niigi alati vähe, kokku hoida.
Aga püüdi järjekordselt selgeks teha, kui mõtetud on odavad riided. On kasutatud ja kulunud. Huvitav, miks mõnel riideesemel on veel täiesti uus hinnasildki küljes - kas keegi käis nii ringi... Oh jah, seegi suhtumise asi. Ei midagi muud.
Kui osta firmapoodides... kas on ikka edukam ja õnnelikum tunne... Mina panen ju selga vaid selle asja, mis mulle meeldib. Ja hinna viskan paberi - prügikasti.
Olen õnnelik. Rahulolev.
Tavapoodides  nö andakse riietele 2 aastat garantiid...  Odavate riietepoodides ei anda ju...

Mul on kahju, et kaltsukad on nüüd hoopis kallimad kui tavakauplused. Nüüd saab  nt Seppälas ka päris hea hinnaga... ja võid uskuda, et tõenäoliselt 10 inimest võib samasuguse asja osta :)

Praegu on head valikute võimalused.
Mida mu nooruse aeg ei olnud.

KUID
armastus ei tohiks küll rahaliselt väljenduda, Kuigi rahagi tuleb  armastada.

Kommentaare ei ole: