pühapäev, aprill 28, 2013

Päikeseline pühapäev...

... on akna taga ja toaski. Olen joonud kaks topsi kohvi.
Pestnud mõned nõud. Köögipõranda üle tõmmanud. Ma lihtsalt ei salli köögis segadust :)

Varsti peaks veel ühe kohvi tegema, siis ärkan päris ülesse. Suudaksin siis mõelda, mida teha teise poole pühapäevaga. Olen muide üksinda täna muide. Kass Bongo ka muidugi. 

Teha oleks ikka ja alati palju - palju.
Maaliks natuke, kuigi eile avastasin, et ei ole valget õlivärvi. Pean kindlasti uuel nädalal ostma. Ahjaa, usun, et sügisele on näituste ajad täis. On võimalik veel näitusi teha suvel. Kellel vähegi minu tööde vastu huvi on, siis soovige näitust suveks... :) Huvitav on see, et ühe näituse soovist tean detsembrist, et on soov, kuid konkreetsemalt ma ei tea ikka veel mitte midagi. Ei "ei-d" ega "jaa-d". Võtsin sellise otsuse vastu, et kes ees, see saabki näha mu näitust :)
Hetkel võib mu maale veel  näha Lääne - Tallinna Hooldusravikliinikus. Ja kui uut konkreetset pakkumist ei tule maiks, siis hooldusravikliinikusse jäävad maalid üles juunini. Haiglaperel olevat sellest tore ja meel :) Minul ka.

Mõtted ekslevad juba uute kursuse ja koolituste juures... Ma ei tea küll, millal ja kas uued tulevad... Kuid ega nad tulemata ei jää!!! Analüüsi teen ka olnule.
Videokaamerat on vaja leida. Või laenada... Siis saaks suvel teha õppematerjal. Nagu olen aastaid juba unistanud ja mõelnud. Nüüd peaksin hakkama selle mõtega tegelemagi. Siis saab viimaks suur unistus ja mõte teoks. Videoks.

Kirjutada võiks samuti...

Ja tuhat üks pisiasja, millega saaks ja peaks tegelema... Täna ja homme...

Kommentaare ei ole: