reede, veebruar 07, 2014

Kass Bongo

... tänab ka Maarjat ja Kass Kurrit.  Nüüd on tal 99 euri koos.
Veel on hea meel, et Maaülikooli väikeloomakliinik on sõbralik. :) Mina olen kirja teel suhelnud, kuid usun, et järgmine kord lähen ise kaasa. Võib - olla on Bongo igeme põletikust teistele inimestele ja ka loomadele kasugi: loodetavasti hakatakse mõistma pika peale,   et puudega inimenegi võib ja saabki olla lemmiklooma hoolitsev ja armastav omanik. :) Oli just eelmine aasta kuulda mitmel korral vastupidist arvamust...
Ja hea on, kui .loomakliinikudel on edaspidi ligipääs puudega inimestele.
Muidugi võiks ka mõelda niiviisi, miks peab kellelgi midagi juhtuma enne, kui asjad, igati normaalsed asjad  olema saaks... :) Kuid mõtleme teisiti. Lihtsalt ei olda teadlikud veel... Sest palju puudega inimesi ise ikka käiks loomakliinikus või palju loomaarste on olnud tudengipõlves isiklikud abistajad!? Mina tean siiski kolme: Annika, Leena ja Aile.  Aga nad olid siis mu isiklikud abistajad, kui mul polnud ühtki lemmiklooma... Praegu eriti ei teagi ma, millega tegelevad. Usun siiski, et nad ei ehmataks, kui nende juurde läheks oma loomaga minusugune inimene... :) 

Kommentaare ei ole: