neljapäev, veebruar 06, 2014

Otsimisest ja leidmisest

Elu on otsimine ja leidmine.
Otsimine ja leidmine toovad kaasa kindlasti uued väljakutsed. Mingis  mõttes ka kannatlikuse proovile panemise. Otsimisi ja leidmisi võib olla sadu üheaegselt...

Ma ikka otsin jätkuvalt  naissoost isikliku  abistajat. Huvitav on see, et soovijaid on suht palju. Ühel õhtul pooletunni jooksul potsatas mu postkasti kogunisti kolm cv-d - kõik kolm soovisid isikliku abistaja tööd. Kuid... Ma ei saa isegi aru, milles päriselt küsimus on. On tööle soovijad, kes soovivad seda tööd kogu hingest proovida, sest on uus väljakutse, mida  nad ka soovivad,   ja siis leiavad kohe sobivama töö. Ma ei ole kade. Aga minu meelest   ei saa ju nii ütelda, kui  teine töö on sobivam, kui ei oska kujutada ette, mis loobumine on... Mina ei kandideeriks sellele tööle, mis mind ei paeluks või kui kandideeriks tundmatule tööle, läheks uurima, miks jäi  silma.
Veel tahetakse  väga head tasu ja täistöökohta, mis oleks kindlasti linnas...
Mõistan  suurepäraselt, et meist igaüks otsib midagi. Soovib leida õigeid valikuid.

Lihtsalt tööandjal on otsida ja leida raske ja keeruline. :)

Usun raudselt, et ühel hetkel kohtun selle õige inimesega, kellest saabki taaskord mu hea isiklik abistaja.

Üks hea leid on olemas mul.
Isiklik abistaja Siim. 

Kommentaare ei ole: