teisipäev, veebruar 11, 2014

Olen...

Olen suht nõutu. Ma valetaksin, kui ütleksin, et ei ole nõutu. Valetada aga ma ei soovi, tõesti ei soovi. Aga mul on tõsiselt vaja hästi kiiresti naistsoost isikliku abistajat. Mida kiiremini  leian ta, seda parem!

Minu isikliku abistaja teema jõudis pisut, kuid üldistavalt, ka Raadio Kuku.  Kristi tõi küll minu näite, kuid  teema on valus, väga valus terves Eestis. 

...http://kuku.ee/?pid=24&nid=10844&lang=1

Kuigi ma otsin isiklikke abistajaid siiski MTÜ LEEPÜ  kaudu.  Kuid vahet ei ole, kas eraisikuna või organitsiooni kaudu otsida. Sest töökäsi ehk isiklikke abistajaid lihtsalt ei  leia kergesti. Mul on ometi päris normaalne töötasugi, mis võiks olla meelituski, kuid... Luban töötasuks enda isiklikke rahalisi vahendeid ja maksan makse tööandjana, et mul oleks normaalne ja õiguspärane  isikliku abistaja teenus... 

Olen arvamusel, et see on sellest, et Eestis puudub siiski süsteem. Palju räägime, kui vajalik on isiklik abistaja puudega inimesele. Palju vähem räägime, kui vahva amet on isiklik abistaja. See on amet, sest isiklik abistaja on palgatööline.
Muidugi rahaline pool on rohkem kui nutune... 

Kommentaare ei ole: