teisipäev, märts 11, 2014

Kuskil ikka on mu isiklik abistaja - tüdruk!

Mul on jälle tuju taaskord pakkuda tööd tüdrukule/naisele, kes soovib tõsiselt isikliku abistaja tööd. Seekord panen kuulutuse pisut teisesse kohtasse, kus pole ammu olnud või ei ole üldse olnud, nt ehk kandideeri.ee-sse. Ja ka raamatukokku, hea Ave lubas sinna riputada.

Kuskilt ikka leian naistsoost isikliku abistaja. Üle poole aasta on mul tunne, et järjekordse isikliku abistaja leidmine on sama raske ja keeruline kui oma armastuse leidmine. :) Päris tõsiselt! OK, hea töö tegija leidmine... kuid mõte jääb samaks.

Praegu on isegi naistsoost isiklik abistaja kergem olla, sest mul on meessoost isiklik abistaja Siim. Trepid, enamust,  jne jääksid Siimule. Siim on tõesti mul super leid! Seda enam, et on üle pika aja noormees.
Kuid siiski soovin naiselikke tegevusi/toimetusi nais - isiklik abistaja kätega teha ;) Näiteks meicapit teha! Usun, et see soov on igati loogiline ja normaalne. 
Päris tööjaotust siiski ei saa ma lubada. Kõik sõltub minu vajadustest. Olukordadest.

Isiklik abistaja Diana on ka olemas. Kuid elu - olu teeb ikka vahetevahel valikuid, nii ka mu isiklikke abistajate elud - olud teevad valikuid. See on ka igati normaalne elu kulgemine. Aga ausalt öeldes on Diana praegu rohkem sõbranna, kui isiklik abistaja :)

Seega,
kes soovib lisatööd või natukene tööd näiteks õppimise kõrvalt, palun võta ühendust minuga  tiia.jarvpold@gmail.com .Siis saad täpsemalt infi.

Loodan ja usun, et vähemasti aprillikuu teeb head nalja ning toob mulle naerdes nais - isikliku abistaja :) Saan siis unustada selle raske ja keerulise otsimise. Keskenduda muule, mis on ka elamiseks  tähtis. Kas või oma armastuse otsimisele :D ;)

Kommentaare ei ole: