laupäev, märts 29, 2014

Laupäev iseendaga

Arvuti ehk kallikese olemasolu ei tulnud juba hommikul mõttesse. Ei tulnud päev otsa. Nüüd läksin temast mööda. Mõtlesin, et võiks ka posti vaadata. Ei olnudki midagi erilist. Nii nagu arvasin...

Olen tüdinenud.
Ei, see pole kevadväsimus.
See on kiire suure remondituhina raugev väsimus. Tüdimus. Kõik ju seisab... Mind kui "vana inimest" lihtsalt ei kuulatud. Kuuldi küll, kuid ei kuulatud. Minu elukogemus on, et kõike ei saa kärmelt ja kiiresti. Oma koduga  tuleb samm - sammult midagi teha, siis tuleb ka hea tulemus. Ka nappide vahendite saab hästi teha.   
Huvitav on, et iga remondimees (mul neid olnud küll ja veel!) laidab eelneva töö ja vaeva maha. Olen seda ammu - ammu tähele panud. Saan ju aru, et remonditöö on tegelikult suur looming ja igalühel oma loomingust enda nägemus, kuid kodudes elavad siiski kliendid - inimesed - kellel on ka omaenda nägemust.
Olin suht kindel, et paari nädalaga tervet elamist uueks ei muuta...
Ja ega korter veel nii hull ka ei olnud, et oleks elamiskõlbamatu. On jah hallitust,  on rõskust... 
Suur remont nõuab suurt rahagi...
Ma ise oleks pidanud kõvemini oma arvamust välja ütlema. Võib - olla isegi karjuma nagu kehtestasin tapeetiga...
Ei tea. See oletus. 
See ei aita enam, kui hakata tagant järele tarkust taga ajama.
See heagi siiski, et suur algus tehtud.
Kuid olen väsinud, et absoluutselt kõik pilla - palla. Korralagedust käib üle mõistuse mul.
Täna püüdsin oma magamisnurka natukenegi muuta korralikumaks. Silver aitas diivanit nihutada, riiulit tõsta. Nüüd  on taas omas kohas  peeglikappki, ilma peeglita küll, kuid siiski. :) Sellest tundsin tohutult puudust. Otsi peaharja, juuksekumme, kõrvarõngaid, kreeme jne - midagi ei leia ega saa kätte... Kaua võis :)
See ei ole mina, kel korralagedus.
Ka remondi olukorras saab väga hästi korda luua ja hubasust teha! On vaja tahet vaid!

See nädal on olnud põnev, rõõmus ja pingeline.
Olen väsinud lihtsalt üksi olemast. Olgem ausalt, kui ma ei sebiks enast nähtavaks, siis ei tuleks paljudele meeldegi või surutakse kuhugile nurka... Aga seegi vist paljude inimeste varjatud kartus...

Kommentaare ei ole: