esmaspäev, september 08, 2014

Mikrobussid...

... on minu jaoks ikka üks suur nuhtlus! Laupäeva lõunaajal oli sõitis siit linna ning täna ka Vana - Kastrest kell 16 mikrobuss. St mind peale EI võeta. Ratastool lihtsalt ei ole ettenähtud. Samuti lapsevankrid.
Huvitav, kuidas peaksin mina teadma,  mis ajal ma linna EI saa sõita bussiga, sest buss
on mikrobuss? Ja mikrobusse sõidab järjest rohkem... Miks ei mõelda kõikidele, kes sooviksid sõita maalt - linna ja linnast - maale  ning kes saaksid bussisõiduga hakkama?
Kui linnas on virinaid, et bussid ei ole veel head, juhid ei aita jne. , siis mu meelest Tartus on küll bussid ja nende liiklus superhea. Ja linnas ei häiri mind ka mikrobussid - mul ei ole vaja neid. Las sõidavad! Aga maal hakkavad häirima...
Laupäev sõitsime linna elektritaksoga...
Täna tuli 10 minuti suurem, minu mõistes keskmine buss, millega mõnus sõita... Aga kui  oleks olnud jälle mikrobuss...
Maal on niigi kehv bussiliiklus, kui  nüüd asenduvad suured ja keskmisedki bussid mikrobussidega, siis kuidas on üldse võimalik ühistranspordi kasutada? Ma ei soovigi mõistuse vastast, ma soovin normaalseid busse, kuhu mahuks ratastool ja ka lapsevanker!

Muide, laupäeva õhtul linnast koju tagasi tulles, oli  abivalmis bussijuht! Tõstis ise mind  bussi, toimetas oskuslikult ratastooliga, ka Kaagveres. Aitäh :)

Kommentaare ei ole: